вівторок, 7 травня 2019 р.

День цивільного захисту




Лінійка  відкриття Дня цивільного захисту




   07.05.2019 р. у закладі відбувся День цивільного захисту. Учні та вчителі вишикувалися  на лінійку для ознайомлення з планом роботи. Класні керівники відрапортували начальнику цивільгого захисту Н.М. Дороженко про готовність кожного класу.
На уроці до Дня цивільного захисту   першокласники ознайомили з наздвичайними ситуаціями, природними стихіями та правилами поведінки. Діти відпрацьовували дії в разі виникнення пожежі, вчилися викликати служби порятунку по телефону,  ознайомилися з планом евакуації, переглянули  урок тітоньки Сови про пожежну безпеку, складали малюнки - пазли на задану тему, розповідали про ситуації зображені на малюнках.

Першокласники ознайомлюються з Планом евакуації 




Як діяти в наздвичайних ситуаціях?  Що таке стихійне лихо?

Обговорювали, представляли, розповідали, розігрували....











По закінченню уроку, здобувачі освіти взяли участь у конкурсі малюнків "Пожежна безпека".





 Сигнал тривоги "Увага, всім" зібрав  всіх школярів на подвір`ї.  Вчителі прозвітували керівнику цивільного захисту про кількість учнів, які залишили приміщення по сигналу. Медичний працівник Г.В.Круподер розповіла про надзвичайні ситуації, надання домедичної допомоги потерпілому та на манекені продемонструвала накладання пов՚язки, джгута, розповіла про типи кровотеч та чим і як правильно обробити рану. Галина Віталіївна звернула увагу на важливість та необхідність знань з цивільної оборони.





Спортивні змагання серед учнів 6-9 класів і були присвячені діям у надзвичайних ситуаціях, закріпленню знань  правил цивільної оборони.  Першокласники вболівали за своїх друзів, підтримували їх оплесками. 












Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.